Werkwijze

Hieronder vindt u mijn werkwijze in stappen

Eisen en wensen

DSC_0071

Bij een kennismakingsgesprek met de opdrachtgever luister ik naar de wensen, noden en smaken die van toepassing zijn. Van hieruit bereid ik me voor om een schetsontwerp te maken.

Schetsontwerp

Na het inmeten, maken van foto’s en met behulp van eventueel reeds bestaande plattegronden stel ik vrijblijvend een eerste ontwerp voor.Als de opdrachtgever overtuigd is dat ik zijn wensen goed heb aangevoeld en heb omgezet in een passend interieurontwerp, kan er overgegaan worden tot de volgende fase.

DSC_0001

Voorlopig ontwerp

In deze fase worden de ontwerpplannen aangepast en tot in detail uitgewerkt naar wens van de opdrachtgever. Dit betreft onder andere technieken, verlichting, vloer, hang- en sluitwerk en maatwerk.

 

 

Definitief ontwerp

Het voorlopig ontwerp wordt duidelijk, gedetailleerd en helder verwerkt voor de realisatie van het interieur. Dit betreft technische omschrijvingen, definitieve tekeningen, materiaalkeuzes e.d.

technisch detail 01

 

Uitwerkingsfase

De verwerking van offertes, planning en loopduur wordt met de bouwheer besproken. Wanneer de aannemer(s) gekend is, gaat de realisatiefase van start.

 

Realisatiefase

Regie over de uitvoering van het realisatieplan. Kwaliteitsbewaking, bouwvergaderingen en het afstemmen van eventuele wijzigingen.

 

De uiteindelijke oplevering vindt plaats wanneer zowel ik als de bouwheer volledig tevreden zijn van het eindresultaat!